De beste merkene innenfor Speedway

Hvilke merker er de aller beste merkene innenfor Speedway, alt i fra kjøretøy, deler og klær. Er merker viktige? Er det virkelig forskjell på kvalitet blant merkene eller er det bare smak og behag? Klærne skal jo selvfølgelig se bra ut men også være komfortable. Kvaliteten må jo selvfølgelig også være der, de må jo så klart tåle en del. Det samme gjelder jo også for selve kjøretøyet, den må ha fart og tåle ganske mye for å kunne bli brukt som speedway.

De forskjellige merkene er utrolig viktig blant de som er interessert i speedway og generelt motorsport. Hva er det som gjør et merke bra? Hvorfor velger vi som vi gjør? Er det på grunn av pris, eller er det på grunn av anbefalinger eller er vi en av de personene som alltid ønsker det som er det dyreste av det dyreste. Det billigste er ikke godt nok. Kan det oppstå et klasseskille hvor utøverne tar opp lån hos centum.no, innenfor slike sporter, det gjelder for så vidt utenfor sporten også.

Forskjellige merker:

  • Suzuki
  • Yamaha
  • Honda

Disse tre merkene vil jeg anse som ganske populære generelt innenfor kjøretøy, klær og lignende. Det er i hvert fall merker som de fleste har hørt noe om og merker som de fleste har hatt en forbindelse til hvis du er interessert i denne typen sport.

Suzuki:

Suzuki er et japansk multinasjonalt merke som lager de fleste typer kjøretøy og er et av de mest anerkjente merkene innenfor speedway. Selskapet har over 45 000 ansatte, de har produksjon i 23 forskjellige land og 133 distributører i 192 forskjellige land. Med andre ord et stort merke og et merke som blir brukt av mange tusen mennesker hvert eneste år.

Yamaha:

Yamaha motor company er en japansk fabrikant som produserer båter, motorsykler, påhengsmotorer, snøscootere og andre forskjellige kjøretøy. Dette merket ble opprettet i 1955. Dette merket har hovedkontoret sitt i Japan. Dette selskapet driver markedsføring, utvikling og produksjon gjennom 109 datterselskaper per 2012. Dette er et selskap som har holdt på i mange år og kommer nok bare til å vokse seg enda større de neste ti årene.

Honda:

Honda er et japansk merke som produserer biler, lastebiler, scootere og motorsykler. Ikke bare det, men de lager utrolig mange andre type kjøretøy også. Hvis vi regner ut hvor stort dette firmaet er i antall enheter, så er Honda beregnet som den største motor produsenten i verden.

Mitt spørsmål til alle dere der ute som leser dette, hvorfor velger dere de merkene dere velger? Er det virkelig kvaliteten på merket dere velger. Eller er det statusen og oppmerksomheten rundt merket som gjør at dere velger som dere velger. Vi har større press blant unger i dag når det kommer til å ha det beste av det beste. Er det noe som foregår i speedway bransjen også?