Går bærekraft og speedway sammen?

Stor vi over apokalypsen eller er det bare en gimmick? Vil jorda gå under, eller vil det bare ha påvirkning på oss? Kan vi overleve selv om det blir 67 varmegrader på Karl Johan en juni-dag, eller vil naturen ta grep selv om stabilisere klimaet før atmosfæren forvitrer og alt levende dør?

Det er mange meninger om akkurat dette. De som bekymrer seg for framtiden vil si at vi må gjøre noe nå. De som ikke klarer å ta inn over seg alvoret, svarer med at “vi er stuck” i en pengegalopp. Slik som med all verdens idrett og sport. Alt har gått over styr, men det kan vel fikses.

Dessuten jobber vi hele tiden med å utvikle systemer som gjør at man fortsatt skal kunne nyte ville “speedway-runder” fra tribunen!

Selskapet Tibber som endrer strømmarkedet, er en av disse framsynte bedriftene som vil redde verden. Og de har gjort alt rett så langt, hvorfor ikke bare hive seg på bølgen? Snart blir speedway også utslippsfritt, så velg de løsningene som er tilgjengelig. Luftkvaliteten har aldri vært bedre enn akkurat nå!

Hvorfor velge Tibber?

Mange spør seg hvorfor de akkurat skal velge Tibber, og ikke fortsette å ha sitt vanlige strømselskap.

Poenget er at Tibber legger alt til rette for at du skal få billigere strøm og hurtigere lading. Med samrabeider får du den aller beste ladeboksen montert rett på veggen. De tar ikke påslag på strømmen din, slik at du til og med vil kunne tjene penger på strømmen din. Bruk heller pengene dine på speedway, når det er akkurat dette som er din hobby.

Hvordan kombinere Tibber og Speedway

Du spør deg kanskje hva du skal med Tibber. Du vil gjerne kjenne bensin-duften og eksosen i neseborene. Men dette er ikke anbefalt uansett. Velg heller å se på løsninger som kan gjøre speedway helt utslippsfritt også. For vi kan aldri bli helt utslippsfrie. Men jo mindre vi slipper ut, jo bedre er det. Med Tibber er du en av de som setter i gang et nytt og bedre liv, med rene linjer og elektrisk strøm til dine gjøremål og apparater.

Oppsummert om Tibber og speedway

Du har skjønt det! Det er veien å gå. Ikke ta bratte svinger når det gjelder strømforbruket. Velg Tibber som gjør at alt flyter jevnt rundt og rundt. Det er også målet i speedway, og med Tibber i bakhånd så vil du bryte mållinjen først!