Refinansiere gjelden og få råd til Speedway

Er du en ihuga Speedway entusiast, enten du driver denne sporten aktivt selv eller om du bare elsker å reise på stevner landet rundt, koster dette, som du sikkert vet, penger. Ved å refinansiere all gjelden din, både banklån og eventuell kredittkortgjeld og samle alle smålån i ett eneste forbrukslån, er det mye penger å spare hver eneste måned. Dette fordi du sannsynligvis betaler unødvendig mye penger på renter og gebyrer på flere smålån enn strengt tatt nødvendig. Disse pengene du sparer ved å heller samle gjelden i ett lån kan du bruke til å dyrke favorittinteressen din og få mer økonomisk frihet i hverdagen. Derfor skal vi i denne artikkelen vise deg hva du bør gjøre for å søke om et refinansieringslån og få en bedre oversikt over gjelden din, så følg med oss videre.

Hva er refinansiering?

Det å refinansiere gjelden din betyr enkelt og greit at du samler alle smålån og kredittkortgjeld du måtte ha i ett eneste forbrukslån. Fordelen med å refinansiere gjelden din er at du unngår å måtte betale renter og gebyrer fra alle lånene dine separat, og betaler heller kun renter for ett lån. Dessuten vil du få en mye bedre oversikt over privatøkonomien din. Via nettavisen Lånehjelp finner du all den informasjonen du trenger for å komme i gang med å skape en tryggere og friere privatøkonomi slik at du heller kan bruke pengene på det som du liker best – i dette tilfellet sannsynligvis Speedway.

Nettavisen Lånehjelpen gir deg det du trenger

Nettavisen Lånehjelp er ikke en bank eller annen låneinstutisjon, snarere kun et nettsted hvor du kan sammenligne de ulike lånetilbydernes tilbud og finne den informasjonen som du trenger for å foreta det rette valget som gagner deg og din personlige privatøkonomi aller best. Men det stilles selvsagt noen kriterier til deg som ansøker for refinansiere gjelden din. Disse kravene varierer noe mellom de ulike låneselskapene på nettet, men noen av dem er er feller for dem alle. Disse skal vi se litt nærmere på.

Kriterier for å få innvilget lånesøknaden

Noen av de kriteriene til å få innvilget lånesøknaden som er felles for dem alle er at du først og fremst kan dokumentere en fast inntekt på mellom 150 000 – 250 000 kr pr. år. Samtidig er det avgjørende at du ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Har du dette, foreslår vi at du først blir kvitte deg med disse da du garantert vil få avslag hvis du har dette. Et annet kriterium er at du må ha hatt en fast adresse registrert i folkeregisteret i Norge i minst de siste 3 årene. Videre må søker ha fylt 18 eller 20 år og ha en ryddig privatøkonomi. Oppfyller du disse kravene er det ingenting som tilsier at du skulle få avslag på lånesøknaden din.

Ikke lån mer penger enn du trenger

En viktig ting her er å holde tunga beint i munnen og ikke låne deg over hodet. Pengene skal jo tilbakebetales til avtalt tid og dermed unngå å få straffegebyrer og det som verre er. Fremvis god disiplin og betal tilbake lånet så raskt som mulig. Dermed har du alltid muligheten til å ta opp et annet forbrukslån om dersom noen uforutsette utgifter skulle melde seg, enten det er et knakende godt Speedway-stevne du bare må ha med deg, eller om bilen din streiker.

Speedway