Ting du må ha om du driver med speedway

Er du helt ny til det som kalles speedway, så er du heldigvis klar for å komme i gang. Sykkelen er blod-trimma og ferdig til å testes, og alt virker til å være i orden. Men en ting dere glemte å tenke på var transport.

Syklene har gromme dekk og stålpigger spesielt om vi snakker speedway på is. Derfor bør du ha disse tingene i orden før du setter deg i sela. Her finner du en motorsport du kan lykkes i.

1. En tilhenger

Skal du begynne med speedway så bør du ha en tilhenger. Enten du skal frakte sykler eller annet skrot til dynga, så kan det være kjekt å ha. Det fins tilpassede hengere som du kan frakte sykkelen på, men sørg for å feste den skikkelig på hengern. Du trenger lastestrammer, duk og stag.

2. Reservedeler

Skal du konkurrere i speedway, så vil du fort merke at det går ei kule varmt. Du bør ha ekstra stag, filter og drivreimer tilgjengelig. Du kan finne alt du trenger i Reimbutikken, som er eksperter på alt innen motor, service og vedlikehold.

3. En sjåfør

Mange glemmer å ta i mot hjelpa en kan få. En sjåfør hit og dit kan være gull verdt. En som holder praten i gang, serverer kaffe og synger en trall på lange turer. Sjåføren har god erfaring med trafikk, men kan også være til god hjelp når man driver med speedway. Taktikk om tyngdeoverføring og energitap kan en sjåfør garantert hjelpe deg med.

4. En supportgjeng

En sjåfør kan hjelpe deg med å komme deg fra a til b, men det er ingenting som en skikkelig heiagjeng. De som alltid stiller opp for deg, og hyller deg når “svenska” ønsker å ta deg. Det er ikke så mange som driver med speedway i Norge ennå, så om du starter, vil du helt sikkert bli populær.

5. En logo

Har du blitt inspirert av Reimbutikken, er det garantert fordi de har så mye skikkelig bra utstyr. men har du tatt en titt på logoen deres. Den er skikkelig kul og macho. Du trenger ikke et macho image, men helt sikkert en flott logo som du kan ha på konkurranseklær og reklameartikler. Da kan du til og med skaffe deg ekstra inntekter.