Bursdagsselskap for motorglade barn

Speedway er en sport i stadig vekst, og barn helt ned i førskolealder kan få prøve seg på banen. Med 50 kubikk kan de leke seg i rund-banen for å lære balanse og taktikk. Man må vente til man blir 11 år for å delta i stevner, og fram til da er mye av utfoldelsen en lek.

Det nærmer seg bursdagsfeiring for det minste poden. Hva skal man finne på mon tro? Dagen kan fordeles med runder på Speedway-banen og kostymeball i hagen. Det er ikke vanskelig å få med seg barna på lek og moro, når de får kjøre selv. Morsomme Halloween klær for barn gjør dagen enda bedre.

Gi motorcross i gave

Motorsporten har fått tilskudd fra kulturdepartementet til å bygge enda flere baner og anlegg barn kan aktiviseres i. Derfor er det ikke så dumt å legge bursdagen til denne arenaen. Her kan man få innføring i motorsporten Speedway og motorcross i trygge omgivelser. Alle sikkerhetsforanstaltninger er tatt til følge, slik at barna kan lære og oppleve.

Har man fylt 5 år kan man til og med så prøve seg på motorsyklene. Når de blir større kan man øke slagvolumet på den og få enda større fart. Hvordan ta svingene på best mulig måte og forsere i feltet kommer senere. Nå handler det om leken og utfordringen.

Fullfør dagen med utkledning

Så er rundene over, men det er ikke bursdagen. Nå går turen videre til utkledning og moro. Det er mange kostymer å velge mellom. Utelek er mye bedre enn å sitte inne å sutre. Et maskeradeball for barna passer godt etter utfoldelsen på motorbanen.

Med Halloween klær blir det flere runder også. Nå skal man finne den raskeste veien til knask og knep, for å se hvem som kan samle mest og best godteri. Nå kommer både Frosen Elsa, Ninja, spøkelses-gutt og mange flere. De vil ringe på og spørre deg hva du kan tilby.

En aktiv dag som dette kan avsluttes med et varmt måltid rundt en film, for eksempel Biler eller Paw Patrol, de kjørende hundene. Både liten og stor har fått en aktiv og morsom dag. Bursdagsbarnet selv vil kanskje fortsette en karriere som Speedway utøver når hun blir større, eller begynne med kostymer som hobby.