Hagemøbler til campingturen

Campinglivet har blitt en del av sommeren for veldig mange nordmenn over de siste tiårene, og da holder det ikke med en liten fjert av en campingvogn for familien på fem. Dermed investerer vi både tid, penger og energi i å ha en herlig, behagelig ferieopplevelse i både inn- og utland.

Ikke for de fattige lenger
Det var i mange tiår slik at de som hadde penger reiste utenlands, mens de litt mindre heldig stilte dro på campingturer, men de siste par tiårene har dette blitt snudd helt på hodet, og det å eie og bruke en campingvogn er mer for storfolk enn for de som har en begrenset økonomi. Campingplassene i Norge og Norden har fått en enorm ansiktsoppløfting, og det er nå mange steder man kan leie seg en eksklusiv plass på camping, enten på fjellet eller ved sjøen.

Ikke bare for omreisende
I tillegg til at det har blitt en rikmannsaktivitet, ser man at campingvognen ikke lenger brukes primært for å reise rundt i landet – mange ender med å parkere campingvogna for lange perioder, ofte år, sammen med et spikertelt med varme, og gjerne noen plantede blomster for kosens skyld. Se gjerne på TV-serien Larkollen for å se hva Norges mest kjente campingplass har å by på.

Ta vare på opplevelsen
Når man velger å parkere vogna ett sted og bli en del av campingsamfunnet som finnes der, får man også muligheten til å optimalisere opplevelsen man har når man er i vogna. Mange setter ut blomsterkasser, har permanente spikertelt og til og med et fullt sett hagemøbler stående klar for ferien eller helgen. Det er nemlig mange som har vogna stående på en camping i rimelig nærhet, slik at de kan stikke opp for helgen om det passer slik. På denne måten får de langt flere opplevelser i vogna enn dersom den står så langt unna at man trenger lang tid på å kjøre dit.

For den som elsker å handle tilbehør til vogna, finnes det mange eksklusive serier med ulike designtallerkener, pyntegjenstander, gardiner og sofaputer etc. Det er enkelt og morsomt å kunne skifte ut innholdet i vogna for en ny og frisk følelse. Men det koster, som sagt.