Hvordan kan jeg begynne med speedway?

Det er jo selvsagt en rekke måter du kan begynne med speedway på, men det første som er lurt å finne ut av er om du er en habil sjåfør. Vi vet jo alle at speedway er en sport for deg som elsker fart, så det er jo absolutt viktig at dette er en del av motivasjonen også.

Hvor begynner jeg?

Dette er en sport som krever en del opplæring, så det å oppsøke en lokal klubb eller en forening kan være en god idé. De vil også gi deg en god innføring i hva slags ulike typer bilutstyr du trenger for å frakte motorsykkelen og hva du vil trenge til sykkelen selv.

Det kan faktisk være at du må bruke internett for å komme i kontakt med disse menneskene, ettersom speedway ikke er en enormt populær sport i Norge ennå. Den begynner å bli mer og mer populær, men den er absolutt ikke like populær som for eksempel bilcross. Til felles har de at de blir organisert av NMK, så det kan være lurt å ta kontakt der.

Les om andre

Det finnes omtrent 150 folk som har linsens når det kommer til å kunne delta eller kjøre speedway. Så det kan lønne seg å lese om andre som for eksempel Rune Holta eller Mikke Bjerk og om hvordan de fikk startet karrieren sin. Dette er absolutt noe vi anbefaler.

Det å undersøke dine alternativer er absolutt noe av det viktigste du kan gjøre. Det kan gi deg mye mer informasjon enn du kan drømme om. Snakk med folk og skriv ned det du lærer på veien. Da vil du ha god oversikt!