Rett sko på speedway

For deg som deltar på sirkuset som råder rundt speedway, er det veldig viktig å velge rett sko, både av komfortable og praktiske årsaker. Er du sjåfør i denne herlige sporten, spiller også sikkerhetshensyn inn på hvilke sko du velger.

Egne sko for førere

For å rase rundt på speedway-banerUnknown rider overcomes the track som Arctic Circle Raceway i høy fart, stilles det selvfølgelig helt spesielle krav til skoene. Det er gjerne en fordel med høye sko, for å beskytte anklene mot skader, men samtidig skal ikke skoene gå så høyt opp at de påvirker bevegelse i ankel eller fot. I tillegg må selvfølgelig skoene være av utrolig god kvalitet, da dette er en røff-tøff sport å drive med!

For deg som står på sidelinja

Ja, dette er som sagt en krevende sport, og det stemmer også for publikum. Her nytter det ikke å stille opp på tribunen i sin fineste kjole og lekre, nye hælene man har bestilt fra Footway.no! Med mindre man blir kjørt direkte til VIP-boksen og kan sette seg ned for å nyte løpet, da, selvfølgelig. For blir man ikke håndtert som VIP, må man regne med å tråkke gjennom både grus, gjørme og mellom andre tilskuere. Og da vil man sette stor pris på at man har valgt et par vanntette, stødige sko som ikke gnager på hæl eller tå, og som holder på varmen!

Både for unge og gamle

Ikke alle gutta vokser fra drømmen om å kjøre på raske motorsykler etter som årene går – noen av dem beholder besettelsen hele livet. Eller kanskje det ikke er en besettelse, bare en naturlig interesse? I alle fall finner man i Norges land en del pensjonister som Bjarne Sørenby som har det moro på banen. Også i Sverige finner man stor interesse blant den voksne generasjonen, og det er ikke uvanlig med vennskapelige tevlinger mellom førere fra de to landene, og da ikke alltid med et vennlig utfall, som man kan lese om i artikkelen over.

Uansett alder og kjønn er speedway en flott sport, som kan utføres på én av de åtte banene i Norge som er tilpasset denne raske, heftige sporten.